Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pembinaan Rumah Impian

Cerita mengenai perjalananku membina rumah impian Di Durian Tunggal Melaka

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Tags

Articles tagged with: puasa

RAMADAN menghampiri penghujungnya
September 28, 2008 – 8:52 am | No Comment
RAMADAN menghampiri penghujungnya

RAMADAN menghampiri penghujungnya. Mungkin Selasa ini kita bersahur dan berbuka buat kali terakhir tahun ini kerana keesokannya dijangka Hari Raya Aidilfitri. Begitu pantas masa berlalu. Hampir sebulan kita bangun awal pagi untuk bersahur dan pada …

Pesuruhjaya sumpah
September 2, 2008 – 2:59 pm | 26 Comments
Pesuruhjaya sumpah

2/9/2008
Salam, aku cuti setengah hari tadi.. unpaid.. huhuuh.. hari ini aku cuti coz nak settle kan semua surat2 yang berkaitan dengan surat perjanjian MARA.. nasib baik makcik aku (kembar mak aku) ada.. so mintak tlg …

Puasa
August 31, 2008 – 3:57 pm | No Comment
Puasa

31/8/08
salam
Esok dah start puasa.. and esok aku cuti.. byk perkara yang hendak dibereskan sebelum hari rasmi aku meninggal kan NEC semiconductor Malaysia. apa erti puasa pada diri aku.
Erti Puasa yang aku faham adalah menahan diri …