Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pembinaan Rumah Impian

Cerita mengenai perjalananku membina rumah impian Di Durian Tunggal Melaka

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Tags

Articles tagged with: pendidikan

Interview Di Salford University, Manchester
April 22, 2009 – 6:34 pm | 6 Comments
Interview Di Salford University, Manchester

salam,
20 hb lepas, aku pergi salford manchester, utnuk menghadiri interview USM, saja jer nak try nasib. Temuduga itu diadakan untuk mencari pelajar yang berminat untuk jadi fellow USM atau untuk menjadi pensyarah Di USM. dengan …

Tawaran Pinjaman Pelajaran Mara Bagi Mengikuti Pendidikan Di Luar Negara
January 9, 2009 – 4:07 pm | 18 Comments
Tawaran Pinjaman Pelajaran Mara Bagi Mengikuti Pendidikan Di Luar Negara

Salam semua,
Untuk Makluman semua, MARA telah membuka kembali Tawaran pinjaman pendidikan untuk ke luar negara di bawah Skim Pelajar Cemerlang (SPC)
kepada sesiapa yang berminat, boleh la melayari website mara malaysia . www.mara.gov.my .
Tarikh Tutup tawaran …