Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pembinaan Rumah Impian

Cerita mengenai perjalananku membina rumah impian Di Durian Tunggal Melaka

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Penantian satu penyiksaan
August 4, 2008 – 6:55 am | No Comment

Hari ni aku bergegas keluar dari ofis pada waktu lunch. kononnya nak beli sampul pos ekspres. aku nak pos kan surat berhenti kerja and surat penangguhan PTPTN ke MARA..
sekali jem da kat depan pejabat pos.. …

University of Leeds
August 3, 2008 – 1:35 pm | No Comment
University of Leeds

My future university.. heheheh

perjalanan ku
August 3, 2008 – 1:16 pm | 4 Comments

salam,
Setelah 5,6 bulan berusaha untuk mereliasasikan impian ku untuk sambung pelajaran keperingkat yang lebih tinggi telah berjaya.. walaupun banyak halangan yang terpaksa aku hadapi.
alhamdullilah.. hanya sedikit lagi yang perlu aku selesaikan..
university of Leeds adalah hala …

testing2
September 6, 2005 – 5:20 am | No Comment

testing blog..