Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pembinaan Rumah Impian

Cerita mengenai perjalananku membina rumah impian Di Durian Tunggal Melaka

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Syazli yg epy (kanak2 rebina)
March 14, 2009 – 12:14 am | 11 Comments
Syazli yg epy (kanak2 rebina)

salam,
hari ni dalam sejarah, geng2 umah no 27 ,ridzwan and budak jepun pergi main boling..
Aku score 100++ each game ( 2 game jer main) tp mamat pejai dpt strike 6 time in the row.. pergh.. …

Kisah 6 balang duit
March 10, 2009 – 10:42 pm | 6 Comments
Kisah 6 balang duit

Dipetik dari website
http://wsahabat.blogspot.com/2009/02/pengurusan-kewangan-t-harv-eker.html
Assalamualaikum salam sejahtera,

Di sini saya ingin berkongsi sesuatu yang mungkin boleh mengubah cara kita mengurus kewangan kita pada hari ini. Saya pasti ramai di antara kita yang masih lagi mencari-cari cara mengurus …

Tangan Yang Indah
February 23, 2009 – 2:31 pm | One Comment

Tangan Yang Indah

(Kepada sesiapa yang masih ada ibu… )
Ketika ibu saya berkunjung, ibu mengajak saya untuk shopping bersamanya kerana dia menginginkan sepasang kurung yg baru. Saya sebenarnya tidak suka pergi membeli belah bersama dengan …

February 20, 2009 – 10:35 pm | No Comment

Celebrate love: Faiz+Ila (raw-untreated) from Manggis TV on Vimeo.

advice to young people
February 16, 2009 – 6:46 pm | No Comment

advice to young people: “Stay away from credit cards and invest in yourself and
Remember:
A. Money does not create man but it is the man who created money.
B. Live your lives as simple as you are.
C. …

Keajaiban kota Milan
February 15, 2009 – 12:49 pm | One Comment
Keajaiban kota Milan

Teks dan Gambar Shamshul Azree Samshir
[email protected]

Seni bina, pusat fesyen tarikan bandar raya Itali
SPAGETI, pizza dan Sophia Loren. Nama dua juadah tradisional dan aktres tidak dimamah usia yang pernah merangkul anugerah berprestij, Oscar ini cukup menggambarkan …

Mini Cooper S
February 14, 2009 – 8:47 pm | 3 Comments
Mini Cooper S

sajer ambil gambar kete mini aku time tengah2 bosan ni. cheers

Flow code mania
February 4, 2009 – 11:46 pm | 5 Comments
Flow code mania

salam,
Lama tak jenguk blog yg aku buat ni.. bizi sikit dgn project.
hari ni aku gembira, kerana dapat program I2C bus untuk project aku.
by the way, mini project aku ni just buat clock using pic,LCD and …

Tawaran Pinjaman Pelajaran Mara Bagi Mengikuti Pendidikan Di Luar Negara
January 9, 2009 – 4:07 pm | 18 Comments
Tawaran Pinjaman Pelajaran Mara Bagi Mengikuti Pendidikan Di Luar Negara

Salam semua,
Untuk Makluman semua, MARA telah membuka kembali Tawaran pinjaman pendidikan untuk ke luar negara di bawah Skim Pelajar Cemerlang (SPC)
kepada sesiapa yang berminat, boleh la melayari website mara malaysia . www.mara.gov.my .
Tarikh Tutup tawaran …

Sri Darul Iqra – Bangi
January 8, 2009 – 1:39 pm | No Comment
Sri Darul Iqra – Bangi

Iklan diterima:-8 july 2009
Sri darul Iqra memberi perkhidmatan pendidikan pra sekolah, tadika islam, tadika, taska, dan mengadakan program tuisyen kepada anak-anak anda.

wawasan sepakat sdn. bhd
January 8, 2009 – 12:54 pm | 3 Comments
wawasan sepakat sdn. bhd

iklan diterima :- 8 july 2009
salam,
Iklan bangkel kereta di taman medan PJ. syarikat wawasan sepakat sdn berhad menawarkan perkhidmatan service utuk kenderaan ber engine disel atau petrol. sila comment sekiranya anda pernah menerima perkhidmatan dari …

Kasih Ayah Dan Ibu
January 6, 2009 – 5:31 pm | 2 Comments
Selamat menyambut Al hijrah 1430 – Ruzaini
December 28, 2008 – 7:32 pm | One Comment

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=uwXHkjf8F5o&hl=en&fs=1]

Perjalananku Di Istanbul Turki
December 24, 2008 – 12:40 am | 4 Comments

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=kLLJ-XRHH9g&hl=en&fs=1]