Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Persediaan Untuk ke Leeds UK

Submitted by zaini_uitm82 on September 13, 2008 – 2:21 pm6 Comments

Persediaan aku kini masuk ke fasa terakhir, mencari pakaian yang sesuai,visa dan juga sebuah kamera. untuk kamera aku plan nak beli sebuah DSLR, maybe Nikon D40, harga pun tak la mahal sangat..

tapi benda2 itu senang untuk disediakan, hanya perlu hanya swipe or hulur duit sahaja.. semuanya duit.. heheheheh.. sekarang yang merisaukan aku ada lah visa.. dah 6 hari permohonan aku di process. tapi entah kenapa terasa risau.. hope next week semuanya selesai.. mengikut pihak mara, tiket aku adalah pada 20/9.. hope visa lulus sebelum hari jumaat. insyallah..

Related Post

6 Comments »

  • ajira says:

    kata tanak beli D40. tipuuuu

    PENULIS:- HAHAHAHA.. MANER ADA TIPU LA.. CUMA STILL NAK MEMIKIRKAN KAMERA MANER YG OK

  • ajira says:

    wei start tulis english la. dah nak pegi sana tu practice la

    PENULIS:- TAKMAU..WAKAKAKA..

  • cactus says:

    mkn la nasik yg mak msk 2 puas2..sn x jumpe daaa..hihi

  • QuuEn FurEliSe says:

    buat apa dekt leeds????study fotografi??????

    Penulis:- sambung master dekat sana.. insyallah dalam bidang electrical electronic

  • kaklong says:

    kaklong doakan zainie…
    moga balik cepat kawin..
    ang xkawin,
    kaklong xleh kawin g….
    cepat skit…
    jgn dok sana lama2..
    jgn simpan anak dara org lama2…
    ish2…
    jgn lupa nak adiah cek…

  • amy says:

    salam..awk cntinue master kt sane?best gler..

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.