Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Lain-Lain

perjalanan ku

Submitted by zaini_uitm82 on August 3, 2008 – 1:16 pm4 Comments

salam,

Setelah 5,6 bulan berusaha untuk mereliasasikan impian ku untuk sambung pelajaran keperingkat yang lebih tinggi telah berjaya.. walaupun banyak halangan yang terpaksa aku hadapi.

alhamdullilah.. hanya sedikit lagi yang perlu aku selesaikan..

university of Leeds adalah hala tujuku pada sept08.. hope semuanya akan selesai dengan selamat.

Related Post

4 Comments »

  • FATIN NURZAHIRAH says:

    SALAM, SAYA DH DAPAT TAWARAN SMBUNG MASTER DI UNIVERSITY OF LEEDS..DLM BIDANG BIOINFORMATICS AND GENOMICS..SEPTEMBER 2012 START…TAPI SUSAH NAK CARI PENAJA..AWAK ADA APA2 CADANGAN..?? MCM MANA AWK CARI SPONSOR DULU @ BY LOAN?

  • m.ruzaini.h says:

    fatin:-
    salam, same la uni saya dulu.. saya dulu apply mara.. try tanya mara.. ada tak skim MARA untuk tahun ni..

  • FATIN NURZAHIRAH BINTI ZAINUL ABIDIN says:

    ok, esk saya call MARA.. sy ad terbaca kat web MARA, dia utamakn universiti terkemuka..hmm, LEEDS dikira juga ke..? sbb rangking dia x brp tinggi…

  • m.ruzaini.h says:

    ia bergantung kepada ranking course yang kita nak ambil.. untuk EE tahun saya dulu rank 1..

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.