Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Movie

Transformer (2007)

Submitted by zaini_uitm82 on June 13, 2009 – 9:45 pm3 Comments

Salam,

Rasanya dah 4 kali aku tengok movie ni, best oo.. puas hati, tak sabar rasanya nak tgk transformer 2. hopefully lagi best dari yang pertama.

transformer

Ringkasan cerita :- Transformers (2007)

Pelajar sekolah tinggi Sam Witwicky telah membeli kereta dia yang pertama dan tanpa disedari kereta yang dibelinya itu adalah autobot Bumblebee. Bumblebee telah melindungi Sam dan teman wanitanya Mikaela Banes dari robot jahat the decepticon barricade sebelum aotobot yang lain sampai kebumi. Robot-robot itu mencari allspark dimana pencarian telah bermula dengan serangan di united state military based di Qatar.Sam dan Mikaela telah dibawa oleh secret agen sector 7 dan diminta untuk membantu mengalahkan The Decepticons, tetapi mereka sedar yang sector 7 juga berniat untuk memusnahkan Autobot untuk kepentingan mereka. Kerana itu Sam dan awek dia telah merancang plan sendiri untuk menyelamatkan dunia.Saksikan kehebatan mereka.




Related Post

3 Comments »

  • yaya says:

    wah….teruja aku baca sinopsis ni
    walau pon dh byk kali aku tgk cite ni(2x je kot..tp lebih 1x kannn)
    hahahahaha
    ayat paling x tahan…
    SAKSIKAN KEHEBATAN MEREKA…
    Kah kah kah….

  • m.ruzaini.h says:

    hahahah.. memang best la cerita ni.. aku ni kan macam budak2 sikit. suka robot ni.

  • b. ariyanto says:

    bener mazzz tuh film top abizzz sampai2 indi dan inda 2 anakku aja terjagum-kagum katanya mau nonton lagi tapi tak beliin vcd nya aja. kapan masnya bisa buat gambar kaya tranformer??? salam kenal dari tigaw.wordpress.com berkunjung ya mas….makasih

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.