Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Sate oh Sate

Submitted by zaini_uitm82 on June 13, 2009 – 9:41 pm2 Comments

salam,

Pagi tadi ada seminar Msc pasal GSM standardization, boring and soooo boring. ngantuk giler, but good info la, cuma bukan bidang aku, aku suka berkenaan dengan circuit design and kalau boleh ianya tidak melibatkan communication la.

Takper, lupakan semua itu, kerana ada sate crazy party hari ini, makan sate banyak2 la aku hari ni, satu cucuk GBP0.50, ada berani. sepatutnya kepakaran aku dalam buat sate ni adalah tampi kacang, buang kulit dia.. hahahha.. tapi aku ada seminar hari ni, so housemate aku salim yang buat. dan chef sate untuk hari ini adalah anak owner zaini sate, Shazli. nanti lepas makan2 nanti, insyallah aku postkan gambar. kalau aku ingat la.

tak sabar nak balik malaysia ni.. hehhe

sekian

sate




Related Post

2 Comments »

  • yaya says:

    im also a good sate maker
    huhuhuhuhu
    raye jemput la datang umah
    hahaahahaha

  • m.ruzaini.h says:

    sate terengganu ker. insyallah.. naper tak pos jer bg aku dekat leeds ni.. tp kenyang la makan sate semalam. bakar 2 cucuk, satu aku makan, satu lagi br masuk dlm pinggan. hehhhe

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.