Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Blog ku berwajah baru

Submitted by zaini_uitm82 on June 13, 2009 – 9:32 pm2 Comments

new-website

setelah beberaper lama berblog, akhirnya aku mengambil keputusan untuk menukar secara total blog aku ni, dengan bermodal sebanyak RM+++ untuk membeli web hosting dari cynet (saper nak harga murah leh contact aku), dan juga menggunakan theme yang aku dapat dari internet ni. maka lahirlah blog baru ini.

walaupun baru 3 hari, banyak Bug dan setting perlu dilakukan dan diselesaikan, oleh kerana aku ni BIZI (heheheh), so aku estimate untuk full Run blog baru ni dalam tempoh 1 bulan.

and sapa2 nak update atau nak tukar blog, just email jer aku.. leh aku tlg bg khidmat nasihat yang berguna dan aku sanggup untuk share tanpa perlu ada apa2 syarat. Ilmu yang dimiliki itu untuk dikongsi dan dikembangkan bukan untuk dimiliki untuk kemegahan diri.

bagi la komen, sama ada ok tak ok.

sekian

picture:- Blog lama aku

weblama

Related Post

2 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.