Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Education, Lain-Lain, study

Exam yang terakhirku di Leeds university

Submitted by zaini_uitm82 on May 31, 2009 – 8:01 pm4 Comments

salam..Tanggal 27 mei 2009 adalah paper yang terakhir untuk aku di Leeds university.. sekiranya aku lulus semua paper yang diambil la.. klu ada yang tak lepas.. kene resit bulan mei tahun hadapan.. hopefully lepas semua.. insyallah… sekarang tugasan yang terakhir pada semestar ini adalah menyiapkan report power electronik lab.. Dr Li zhang punya subject.. susah gak la nak buat.. but akan ku buat dengan sebaik mungkin.. Insyallah..

Semester 3 akan bermula tak lama lagi.. selama 3 bulan diperuntuk kan untuk semester 3 ni dimana project aku untuk smart backup system akan di buat.. so far.. feasibility study telah dijalan kan..hopefully project ini akan berjalan dengan lancarnya.. insyallah.

kepada semua yang masih ada exam.. good luck di ucapkan. buatlah yang terbaik. sekiranya gagal.. ianya bukan gagal selama2nya..

salam…

powere1


Related Post

4 Comments »

  • yaya says:

    salam
    well..i doakan u will pass all the papers
    doa itu penting..hubungan kite dgn Allahz
    between…juz wanna share u this..im grad!! huhuhu
    alhamdulillah
    no more FINAL EXAMS
    so…tq for ur supports anyway buddy!!

  • m.ruzaini.h says:

    insyallah.

  • haris says:

    bro,

    semoga berjaya. cepat lulus,cepat lik kl
    cepat lik kl, cepat leh sambung jadi consultant maa

    huhuhuhu

    haris

  • m.ruzaini.h says:

    :) .. insyallah bos.. tak sabar nak balik malaysia ni…

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.