Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Buku,Gitar dan Lampu

Submitted by zaini_uitm82 on April 16, 2009 – 4:49 pm4 Comments

Buku,Gitar dan Lampu…………….

apa persamaan semua perkara itu dgn aku, jom kita tgk aper sebenarnya kaitan antara semua ini.

Buku – pinjam dari library untuk buat assigment,study,exam and suka2.

Gitar – baru beli dari carboot (8 pound), tapi kene tukar tali and kene repair sikit. tali 4 pound saja beli untuk suka2 hilang kan perasaan bosan.

Lampu- pijam dari shazli, sebenarnya nak guna lampu ni untuk study atas katil, tapi lain lak jadi nya coz pantang baring, terus lena. juara tido aku ni, kalau korang nak tau.

sebenarnya, takder kene mengena antara semua item2 tu. tapi just untuk dijadikan cerita, kerana setiap gambar ada cerita yang tersendiri.

good luck dekat aku, exam dah nak dekat, study rajin, jangan fail, aku nak jadi lecturer ni. hahahha

BUKU LIBRARY

dsc_5611

Lampu tido

kerja ku

Random Posts

4 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.