Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Pengembaraan, cerita aku

Emmmmmm Jom pergi Itali

Submitted by zaini_uitm82 on April 16, 2009 – 3:56 pm3 Comments

salam,

Dah 4 minggu lebih rasanya tak post aper2 dekat blog ni, lepas balik dari Itali hari tu, ingatkan nak tulis pasal pengalaman disana, but sedihnya saya demam hampir seminggu. angin dekat Itali lain kot, but seminggu lepas balik tu, ada berita yg mengemparkan dari itali, gempa bumi, nasib baik sempat balik. tp tak pasti kami lalu ker tak tempat gempa tu. alhamdullilah semua selamat.

Perkara yang paling gembira time cuti2 ni, antaranya pergi itali la, and g interview UTEM untuk jawatan lecturer. VC UTeM yg sempoi, and hopefully, boleh dapat la, insyallah. Next week ada satu lagi interview USM, but difference scheme, yg ni untuk sambung PHD 3 tahun, but lepas balik kene contract 7 tahun dgn USM, lama tu. but selagi ada peluang, kita cuba rebut. coz mungkin peluang tu hanya datang sekali seumur hidup. and kalau tak berusaha, maka takda la hasilnya. USAHA TANGGA KEJAYAAN. tetapi sekiranya GAGAL selepas berusaha, anda berjaya sebenarnya untuk mendapat pengalaman yang berharga dari kegagalan, hanya org yg bangkit dari kegagalan yang tahu akan perasaan dan pengajaran itu. kalau tak percaya cuba la. saya cabar anda semua. :) rasanya aper yang saya tulis ni, banyak noktah la.. hahaha. tak reti sgt nak buat karangan sebenarnya.

Lepas interview UTEm di Manchester - sebelum pergi Itali - 25/3

Venice,Itali

dsc_5597

Related Post

3 Comments »

  • yaya says:

    wind..bring me to Venice…huhuhuhuhu
    i wish to one day!
    huhuhu
    between..u byk dpt interview jd lecturer ye
    i dpt satu je
    u pon..pk nk g ke x
    adusss…
    sesuai ke cik yaya ni ngajo..
    kah kah kah

  • yaya says:

    wind..bring me to Venice…huhuhuhuhu
    i wish to one day!
    huhuhu
    between..u byk dpt interview jd lecturer ye
    i dpt satu je
    tu pon..pk nk g ke x
    adusss…
    sesuai ke cik yaya ni ngajo..
    kah kah kah

  • m.ruzaini.h says:

    interview jadi lect, just pergi 3 jer. thanks coz wish. by the way. dpt interview jd lect uitm ker.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.