Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pembinaan Rumah Impian

Cerita mengenai perjalananku membina rumah impian Di Durian Tunggal Melaka

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Pembinaan Rumah Impian

Membina rumah sendiri di atas tanah sendiri – Pinjaman LPPSA – disbursement 10%

Submitted by m.ruzaini.h on February 26, 2019 – 8:15 amNo Comment

Salam,

setelah menunggu beberapa ketika untuk urusan gadaian.. akhirnya 10% disbursement dan juga lawyer fee telah selesai.. status deri portal LPPSA menunjukkan bahawa bayaran telah ditrasnfer secara online ke akaun lawyer.. aku call lawyer tanya status duit tu.. mereka inform akan semak.. dan bila dah ready boleh ambil cek di pejabat lawyer.. oleh kerana aku yang urus sendiri pembinaan ni.. duit 10% tu akan dapat kepada aku.. jenuh nak mengunggu 10% ni.. apa-apa pun.. doakan la semoga urusan pembinaan ni dipermudahkan dan berjalan dengan lancar..

sekian

Ruzaini

lppsa10p

Related Post

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.