Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Azam tahun baru 2016

Submitted by m.ruzaini.h on January 1, 2016 – 2:23 amNo Comment

Salam,

sekejap je dah masuk tahun 2016.. danĀ  lebih 2 tahun kami sekeluarga menetap di bumi asing United Kingdom.. Azam tahun 2016 ni tak la byk.. sebab azam yang lepas pun byk yang tak selesai lagi.. apa2 pun.. setiap awal tahun, azam baru di renew kembali dan ditambah dgn azam baru yang lain..

azam tahun 2016 adalah:-

  1. Publish 2 jurnal high impact
  2. pergi 2 conferences.
  3. Jadi muslim yang patuh kepada tuhannya.
  4. jadi bapa yang baik
  5. jadi suami yang baik
  6. cuba dapat ahli baru dalam keluarga.. :)
  7. menyelesaikan pinjaman diploma (PTPTN)
  8. menyelesaikan sepenuhnya pinjaman master (MARA)

itu je kot.. tahun 2017 nanti cerita lain.. apa2 pun. kepada semua.. selamat tahun baru.. semoga hidup anda dirahmati dan ceria..Insyallah..

sekian

Ruzaini

Sheffield

tahun-2016-500x313

Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.