Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku, my twins stories

Twins dah berusia 7 bulan

Submitted by m.ruzaini.h on February 13, 2015 – 1:33 am4 Comments

Salam,

tanggal 12 julai 2014 twins kami dilahirkan di jossep wing sheffield, united kingdom.. hari ni tanggal 12 februari 2015 genap umur depa 7 bulan..  cepat betul masa berlalu.. tp yang sedihnya.. aku di UK sorang2.. manakala nana dan twins dekat malaysia.. huhuhuh.. tak sabar nak balik malaysia.. tunggu abah ye.. lepas siap tugasan abah dekat sini.. abah balik malaysia.. Insyallah..

semoga Aisyah ramadhani & asyraf ramadhan jadi anak yg soleh dan solehah ye.. jgn sombong diri.. hormat kepada org tua.. belajar solat.. belajar mengaji.. coz abah sgt syg korang.. heheheh

Sekian

abah

twins

Ruzaini

Random Posts

4 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.