Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Perjalanan PHD ku, cerita aku

Roti cicah kari ayam memang terbaik

Submitted by m.ruzaini.h on January 23, 2015 – 4:26 amNo Comment

Salam,

sekarang dah jam 4;21 pagi waktu uk.. gila sejuk.. sekarang aku tgh bizi writing programming untuk program lebah aku.. pening gak la.. and aku suka buat kerja awal pagi..

td siang ada masak kari ayam.. so tgk roti pun masih ada.. syok gak cicah roti dgn kari ni.. my faveret sejak dari kecik lagi.. nak2 kari ayam yang dah sejuk and yg dah memekat tahap dewa.. panas kan dalam microwave.. pergh sgt lazat..

PHD ni nak kata senang tak juga.. nak kata susah pun tak juga.. ianya bergantung kepada diri kita and juga kepada takdir yg telah ditulis.. yg penting usaha dan tawakal.. kalau hanya tawakal tanpa usaha memang tak jadi apa2…

hari ni dah 16 hari berjauhan dari isteri dan twins.. rindu sgt dalam hati ni.. tunggu abah balik ye bulan 3 ni.. tiket dah book semalam.. sekarang menghitung hari.. semoga perjalanan PHD ni dipermudahkan

Sekian

Ruzaini

10333538_10205095536564805_3759650077404314605_o

Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.