Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku, my twins stories

Twins jumpa pakar kanak2 Dr Chan

Submitted by m.ruzaini.h on January 22, 2015 – 4:05 amNo Comment

Salam,

baru selesai contact/bervideo call dengan mama nana dan twins.. hari ni depa telah pergi jumpa pakar di puchong (klinik pakar kanak-kanak Dr chan) di bandar puteri puchong.. klinik ni agak femes dan pengunjung ramai.. so kene tunggu sekejap.. ramai yg recomend klinik ini sebab dia check agak details berbanding dengan klinik lain yang check lebih kurang… so 1st time pergi agak berpuas hati..

Doc kata asyraf taknak makan sgt disebabkan perubahan cuaca.. sama juga dengan aisyah.. so doc telah prescribe ubat batuk,selsema dan demam untuk aisyah.. dan untuk asyraf doc bg ubat untuk tingkatkan selera makan.. kan dah kata.. doc kat sini sgt mudah untuk persribe ubat.. berbeza dgn doc di UK.. cost untuk semua ubat2 dan consultation tu dalam RM129..

10457815_983522645008776_4800760356472090659_n

Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.