Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku, my twins stories

Ber video Call dengan Twins dan Puan Nana

Submitted by m.ruzaini.h on January 17, 2015 – 4:01 amNo Comment

Salam,

Dah 12 hari aku berjauhan dari twins dan nana.. walaupun hati rasa kosong.. tp hati kene tekad untuk membuat PHD ni dalam kadar yang cepat.. kerna aku tak sabar nak balik malaysia bulan 3 ni..

walaupun berjauhan dari mereka.. tetapi teknologi mendekatkan kami semua.. syukur skype,whatapp,wechat kerana menjadi penghubung kami..

Nana bg tau asyraf tak nak minum dan makan.. mayb sebab cuaca yang agak panas dimalaysia.. cadangannya ialah dengan memberi susu sejuk.. syukur alhamdullilah dia nak minum.. rasanya sebab bau susu formula tu kot.. sabab susu aptamil (susu UK- aku beli stock yg agak banyak untuk mereka) agak hanyir(bau ikan) sebab ada omega 3..

yg aisyah pulak makan tiada masaalah.. siap rembat adik dia punya susu.. and tengok happy je aisyah dekat sana… tp dia macam dah nak selsema..

rasanya sebelum jd teruk.. elok pergi jumpa doctor.. kalau korang nak tahu.. dekat UK ni.. kalau selsema sikit.. dia suruh balik rumah and biar dia heal sendiri.. atau bg ubat selsema yg boleh beli dekat farmasi.. doc sini tak galakkan sgt makan ubat untuk pringkat awal ni.. tp berbeza dgn malaysia.. coz sebab budaya sini.. sakit sikit terus jumpa doc.. dekat uk diajar untuk dignos sendiri sebelum jumpa doc.. apa2 pun.. esok nana akan bawak twins pergi jumpa pakar.. semoga anak abah sehat2 disana.. I miss all of you so much.. something missing here.. :(

jom layan pic depa..

10906362_10205054588941140_4801865316661841674_n

10252153_10205055346120069_407060679601735939_n

10931446_10205055346520079_1979932019584055688_n

10426796_10205055345680058_2643624230142162976_n

Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.