Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Kursus Membuat Kabinet Dapur Murah di selangor

Submitted by m.ruzaini.h on January 16, 2015 – 3:57 am10 Comments

Salam,

saja nak share dengan korang kursus yang ditawarkan oleh FITEC Batu cave..

aku pernah pergi kursus pembuatan kabinet dapur ni selama 5 hari.. makan dan tempat tidur disediakan..

harga sangatlah murah.. hanya RM300

jika berminat boleh contact en roslan 03-61876195 @ [email protected]

JADUAL-KURSUS-FITEC-JUN-2015-724x1024

Random Posts

10 Comments »

  • sufriadi says:

    salam, sy berminat utk mendapatkan kursus kabinet. mohon respon.

  • m.ruzaini.h says:

    sufriadi,

    boleh email atau call en roslan seperti yg tertera dalam gambar yg saya sertakan dalam artikle ini..
    :)

    sekian

  • Ncekyus says:

    Salam..
    klau tak tido sana bolehkan? berminat..

  • m.ruzaini.h says:

    Boleh.. no problem klu tak tido..

  • AK says:

    Salam.. Saya berminat nak join.. Just nak check dgn tuan ape pendapat tuan berkenaan kusus tu.. Berbaloi x join? Skop pelajaran dia macam mana ye? Apa yang di ajar di sana..ade buat praktikal banyak x? Minta maaf kalau banyak tanya sbb saya perlu apply cuti 5 hari utk join.. N saya harap berbaloi dgn cuti banyak yg saya apply tu.. Sy amat hargai segala maklum balas dari tuan…TQ

  • m.ruzaini.h says:

    AK;-

    Dgn harga 300, saya rasa berbaloi.. utk org lain sy tak pasti ianya berbaloi atau tidak..

    Tq

  • blue.jeanz says:

    tahun 2016 ni ade plan nk wt kursus ni lg ke?

  • m.ruzaini.h says:

    blue jeanz,

    boleh tgk website fitec @ contact en roslan untuk maklumat lanjut.. sy baru dapat jadual dari en roslan.. tahun ni ada byk kursus yang dijalankan oleh pihak fitec..

    Sekian

  • jamalia says:

    As salam,
    saya berminat untuk mengikuti kursus jangka pendek di sini. Bgmna cara untuk membuat permohonan ya?
    Tel atau whatsapp saya di 017-2484067

    Terima kasih.

  • m.ruzaini.h says:

    jamalia:-

    boleh roger en rslan di fitec

    thanks

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.