Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku, study

Pelajaranku di Leeds

Submitted by zaini_uitm82 on October 28, 2008 – 11:11 pmOne Comment

salam..

terfikir gak.. apa guna blog ni ek.. byk tunjukkan pengalaman berjalan2 and entah aper2 tah.. raser nak buat section untk subject yg aku ambil kat sini la… tp belum tau nak buat macmamaner lagi..

untuk permulaan.. boleh la aku cerita kan system pelajaran yg aku ikuti sekarang ni..

master :- 1  tahun atau 3 semester

  • semester 1:- sept’08 – dec’08
  • semester 2:- jan’09 – jun’09
  • semester 3:- jul’09 – sept’09

semester 1 and 2 just kelas and lab.. tp dalam masa yang sama.. project juga kene buat.. tp just case study dulu

semester 3 adalah masa untuk buat project full time.. 45 jam kredit oo.. byk tu..

nanti next time aku cerita lebih detail ttg program yang aku ambil kat leeds ni.. sekarang malas lak nak menaip.. heheheh

Random Posts

One Comment »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.