Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

transfer gambar dari phone ke pen drive

Submitted by m.ruzaini.h on September 17, 2014 – 11:40 pmNo Comment

Salam,

aku baru beli dual USB memory stick brand scandisk… macam mana bentuk dia.. meh aku tunjukkan dekat korang (refer gambar dibawah)

aku beli benda ni sebab nana punya phone asik hang je sebab low memory capacity (ni sebab install apps bukan2)… nak transfer guna cable sgt la lembab and nak guna memory card reader pun sama.. nak memudahkan kerja.. aku beli gak la.. boleh guna untuk nana.. and aku pun boleh pakai sekali.. lagipun sekarang ni byk ambil gambar twins.. so elok copy and transfer dalam PC atau hardisk agar selamat dari terpadam dan sebagainya…

itu saja kot nak share.. aku advice korang beli.. senang byk..

sekian

ruzaini

Sheffield 12:40am

17degree

10548704_10204163761431009_8340051808589671787_o

10628327_10204163762191028_7898226071017141431_n

Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.