Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Bercarboot di OLDcotes worksop, Nottinghamshire

Submitted by m.ruzaini.h on September 8, 2014 – 12:59 amNo Comment

Salam,

hari ni aku, nana and twins pergi ke carboot oldcotes dengan membawa 1 cabaran besar.. hahaha.. cabaran nya tak lain tak bukan adalah mencari permainan untuk twins..

kepada yg tahu tentang carboot ni.. semua tahu brg dekat carboot adalah super murah dan sgt2 berbaloi.. kepada yang tak tahu apa itu carboot.. meh aku story sikit.. carboot ni adalah satu pasar lambak dimana trader atau org awam yang nak menjual brg2 mereka yang depa taknak.. bila kita berminat sesuatu barang tu.. kita boleh mintak kurang.. terpulang dekat depa nak bg ke tak.. tp selalunya bg.. apa2 pun.. kita boleh nilai berbaloii atau tidak dari tawaran harga yg ditawarkan..

bayangkan aku beli barang mainan dalam gambar dibawah ni total tak sampai 20pound

10616248_10204101092864334_5117853249207460823_n

aku malas nak cerita panjang2.. moh tgk gambar lama aku dgn ayah mertua, nana adik ipar aku and brg yg aku beli untuk twins.. gambar twins tak dpt nak ambil.. sebab bizi pegang depa.. hahaha

sekian

Ruzaini

10369198_10204101036262919_4027375150850741106_n

10347222_10204101035622903_668665466417840753_n

10646921_10204101036102915_7074095582157332573_n

6806_10204101091424298_1680388281229212938_n

10616248_10204101092864334_5117853249207460823_n

Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.