Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku, my twins stories

My twins story:- Asyraf Ramadhan & Aisyah Ramadhani melihat dunia buat pertama kali

Submitted by m.ruzaini.h on August 31, 2014 – 1:21 am2 Comments

Salam,

12 julai 2014.. satu tarikh keramat buat aku dan isteri.. kami dikurniakan Allah kembar lelaki dan perempuan di bulan ramadhan.. syukur alhamdullilah..

kelahiran kembar ini melalui process pembedahan c section… walaupun bukaan sebelum pembedahan sudah mencapai 9cm.. doctor menasihatkan kepada kami agar kelahiran melalui process pembedahan kerana twins boy mengalami penurunan heart beat yang drastik… kami redha dan syukur semuanya berjalan dengan lancar..

kami sekeluarga amat berterima kasih kepada midwife, doctor dan petugas hospital Jesoop wing sheffield united kingdom kerana memberi khidmat yang terbaik.. petugas2 dihospital ini dilatih dengan baik sebelum diterima bekerja disini.. layanan 1st class.. alangkah baiknya jika budaya dihospital ini dapat diamalkan di malaysia.. Insyallah satu hari nanti akan berlaku..

ok.. sekarang nak beritahu nama twins kami ni.. heheh.. sempena bulan ramadhan.. maka kami menamakan mereka dengan nama

kakak;- Aisyah Ramadhani binti Mohd Ruzaini

adik:- Asyraf Ramadhan bin Mohd Ruzaini

syukur alhamdullilah

Ruzaini

Sheffield

my cute twins.. muahhh

10384601_10203676141800823_2875876147190970446_n

pandai aisyah jelir lidah.. hehehe

10339551_10203676121960327_5101040694160060388_n

10250181_894660227228352_3755556895390091344_nCuba teka.. yang mana kakak, yang mana adik (kiri akak,kanan adik)

994491_10203996842698145_6320353484094818040_n

994184_10203897729420375_5360828680014320993_n

Random Posts

2 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.