Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

pengalaman ke jualan "bonet kereta" di leeds

Submitted by zaini_uitm82 on October 25, 2008 – 10:39 pmOne Comment

salam…

nak cerita pengalaman pertama ke car boot di leeds.. abg idris “warung leeds” telah mengajak aku,ridhuan, mat noor and nawi untuk merasai pengalaman ke car boot.. tp bukan bg nawi.. kerana dia org lama kat sini..

kami telah pergi ke 3 carboot.. letih gak la tp best…

list barang2 yg aku beli:-

  1. kapal kaca dalam botol kaca
  2. scanner
  3. baju
  4. sekaki payung.. bukan setangan payung ek.
  5. cermin sakti.

yg penting.. puas hati.. and dapat pengalaman baru.. thanks to abg idris..

Random Posts

One Comment »

  • Abg atfan says:

    banyak sikit beli bawa bila balik malaysia..(klau car boot sale murah..he..)nak claim kat saya

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.