Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Store, cerita aku

Beli Barang murah dari United kingdom (UK)

Submitted by m.ruzaini.h on April 18, 2014 – 2:33 pm2 Comments

Salam,

Sepanjang 2 minggu ini, bini aku nana sibuk mengambil order dari pelanggan yang berminat untuk membeli barang dari UK seperti

  1. Tefal
  2. pinggan mangkuk
  3. airfryer philips
  4. electrical mixer

nanti aku upload gambar2 barangan yang aku jual tu.. untuk makluman semua, cara kami ambil order adalah

  1. dengan cara pre order dimana pembeli diminta untuk membayar sebahagian harga barangan tersebut,
  2. selepas pembayaran diterima, kami mencari dan membeli barangan yang dikehendaki.
  3. membungkus barangan
  4. barangan akan dihantar ke Puchong Malaysia menggunakan kapal laut
  5. barang akan sampai dalam tempoh masa 2 bulan ke 3 bulan (jika tiada apa2 masaalah) dari tarikh kontena masuk kekapal.. lamabt sikit sampai sebab kalau pos pakai udara mahal sgt posnya..
  6. kami akan maklumkan kepada pembeli apabila barangan telah sampai di Puchong Malaysia dan bayaran penuh hendaklah dilangsaikan sebelum barangan dipos kepada anda atau anda datang sendiri di stor kami di puchong
  7. jika anda hendak barang anda dipos dari puchong kerumah anda.. terdapat caj yang perlu dibayar kerana kami hanya tanggung cost pos dari Uk ke malaysia sahaja.. (ada free pos ke rumah untuk apabila ada promotion free shipping)
  8. akhir sekali, barang akan sampai ditangan pembeli dan kami ucapkan selamat mengguna dan terima kasih.. diharap anda semua berpuas hati..

boleh layari website kedai kami —> www.kedainana.com

atau page FB –> https://www.facebook.com/kedainanaUK

dibawah ini contoh barang- barang murah yang kami jual dari UK.

917em7srtPL._SL1500_

10155450_500354426735237_4362202758836047770_n

10013161_502547703182576_728315547609871247_n

10015018_500133016757378_1338866080101572597_o

Random Posts

2 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.