Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Store, tefal

Tefal murah dari United kingdom

Submitted by m.ruzaini.h on April 8, 2014 – 5:23 pmNo Comment

Salam,

Setelah beberapa bulan berada di negara mat saleh ni.. aku lihat barangan tefal agak murah.. dan aku juga telah menggunakan product tefal didapur ni.. dan amat berpuas hati dengan kualitinya..

setelah berbincang dengan wife.. aku rasa nak berniaga tefal ni.. harga yang kami tawarkan adalah murah dan berbaloi jika berbanding dengan harga di malaysia.. nanti aku akan update harga.. sapa2 yang berminat untuk membeli.. boleh email aku di [email protected]… atau korang boleh whatap aku di +447424229574

jom layan tefal yang aku baru order untuk orang yang dah buat order semalam..:)

tefal essential 5 pieces ni aku jual RM350 (harga promotion utk bulan april. NP:RM410) termasuk harga pos dari UK ke kelana jaya.. (pos dari kelana jaya kene tambah dalam RM15)

boleh layari website kedai kami ni —> www.kedainana.com

atau boleh layari facebook page kedai nana —> https://www.facebook.com/kedainanaUK

10152676_10202998900310209_292728774719128806_n

10157335_10202998903030277_3017716498664260887_n

10253957_10202998900870223_3044130770175374853_n

1601189_10202998901230232_8188424713612859356_n

Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.