Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Amanah Saham Bumiputra & ASNB, Pelaburan / investment, Pengurusan Kewangan, financial news

update buku :- Dividen amanah saham bumiputera ASB 2014 / 2013. (dividen asb 2014)

Submitted by m.ruzaini.h on January 2, 2014 – 10:32 am2 Comments

salam,

Azam baru ditahun baru…

korang dah update ke buku asb korang.. rasanya dah ramai yg penat beratur tadi kan.. hahahah..

aku still tak tahu berapa dividen aku, coz aku kat uk sekarang ni… mintak tlg bapak mertua tolong updatekan dan uruskan pengeluaran dividen asb tu.. heheheh..

apa2 pun.. duit yg dapat tu bukan untuk dijoli.. rancang lah apa yg patut.. jgn seborono je berbelanja…

Thanks

Ruzaini

Sheffield,UK

index

Random Posts

2 Comments »

  • zack says:

    As Salam.starting 2014 3rd party updated is not allowed unless already sign consent forms.

  • izza says:

    salam, betul tu bro zack, pihak ketiga ke 4 dah tak boleh update, kena tuan badan update dan isi borang sendiri serta datang ke kaunter untuk update hehehehe. takde la penat pon sebab datang awal pagi pastu ambik nombor, isi borang deposit wang dalam asb dan tetiba je nombor dah naik :)

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.