Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Twin la… Syukur Alhamdullilah

Submitted by m.ruzaini.h on December 9, 2013 – 10:38 pm6 Comments

Salam,

hari ni perkara yang menggembirakan bagi kami sekeluarga… scan kandungan oleh isteriku di hospital royal hallamshire Sheffield menunjukkan 2 dengupan jantung.. ianya telah diconfirmkan oleh midwife… wah.. excited giler bila aku dgr… twin beb… dapat kembar…

setelah menunggu selama 2 tahun untuk dapat zuriat.. dan banyak berdoa dan usaha telah dilakukan.. akhirnya Allah memakbulkan doa kami dan nan mengandung dengan twin… syukur alhamdulillah…

kepada yang masih menunggu rezeki untuk mengandung.. jgnlah berputus asa.. usaha dan banyakkan berdoa… Insyallah akan dimakbulkan.. aminn

Ruzaini

Darnall,Sheffield, united kingdom , 9 disember 2013

Random Posts

6 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.