Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Hari kedua di sheffield:- shopping dan masuk rumah baru

Submitted by m.ruzaini.h on November 25, 2013 – 5:32 pm7 Comments

Salam,

setelah bermalam dirumah faiz dan wani (host kami), baru kami dapat masuk ke rumah baru kami di darnall road.. rumahnya kecik je.. tidak la besar… orang kata sekangkang kera je rumah ni… tp syukur ada tempat berteduh…

hari kedua kami di sheffield ni penuh makna… kerana abg zack (penghulu) telah membawa kami membeli belah di asda, tesco dan juga dikedai runcit arab… terima kasih kepada abg zack kerana sudi menumpangkan kami…

berpa kami habis… memang abis byk… tp itu lah… benda dekat sini serba serbi mahal… just jgn diconvert la… kalau korang convert memang tak makan la… cthnya serai.. 4 batang 1.2 pound… kalau convert ke RM… jumlahnya RM6.. gilo mahal kan…

apa2 pun… hidup ini perlu diteruskan..

sekian

RUzaini

sheffield

1390466_735647683129608_1636039694_n

Random Posts

7 Comments »

  • kenny says:

    Ke SHeffield kawan!
    Rindu plak kat sheffield.. tahniah bro. berapa lama plan duduk sana?

  • m.ruzaini.h says:

    yup.. aku dekat Sheffield.. duk darnall.. moh la dating sini.. :)

  • Yasmin says:

    Salam, kak baru balik dr Sheffield, holiday n melawat rmh lama di Glencoe Rd. Dulu study kt sheffd hallam. Selamat berjaya n mendpt baby to you :)

  • m.ruzaini.h says:

    Kak yasmin.

    Ye ke br dtg sheffield.. kalau dtg lagi singgah la rumah..

    Hehehe

  • ila says:

    Assalam.

    Salam kenal. Wahhhh, banyak btul sopingnya. Asben dlm perancgn nk study sana semula jgk. Tgk sponsorship mcm mn. Lau ok, ada rezeki leh knal live hujung thn ni. hihihi. Update la lagi kisah sheffild tu. Boleh la dapat info. Asbn grad situ thn 1999. Ahaaa harus byk perubhn kan….

  • Nur says:

    Assalammualaikum…

    Saya ingin mendapatkan pendapat saudara berkaitan tempat tinggal di kawasan Sheffield. Boleh kita berkomunikasi melalui email? Email saya, [email protected]

    Terima kasih

  • m.ruzaini.h says:

    Waalaikumsalam nur..

    Boleh hubungi saya guna whatapp +447424229574

    Thanks

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.