Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Hartanah / Property, Pelaburan / investment, cerita aku, fo rent

Opss…. aku shopping lagi perabut terpakai…

Submitted by m.ruzaini.h on November 8, 2013 – 2:27 amNo Comment

Salam,

sekali lagi aku melilau tak tentu hala dekat mudah.com… saje je cuci2 mata.. sekali aku terclik pic orang nak jual set bilik tidur terpakai… untuk makluman, perabut ni direct owner yang iklankan.. aku tgk dalam gambar perabut ni agak cun… terfikir nak letak dekat rumah mentari court aku yang bakal aku dpt hujung bulan ni… boleh naikkan sikit harga sewa sebab ada perabut…

kebanyakan perabut 2nd hand yang dijual direct oleh pemilik ini tidak disediakan sekali dgn transportation… aku kira bernasib baik kerana ayah aku ada lori.. so pinjam je la.. free.. hahahah..

disini ada beberapa gabar perabut yg aku beli tu.. layan la ye… and sapo2 nak sewa rumah kat mentari court yang available bulan 12 ni.. boleh contact aku ye…

TQ

Ruzaini

2013-11-05 16.03.20

Meja solek

484737_10201892408528606_191712015_n

Almari 4 pintu…

1234273_10201892408648609_864452908_n

Katil

1454671_10201892409568632_748144794_nBarang yang telah disusun didalam lori..

Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.