Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » fo rent, for sales

Rumah murah untuk dijual di USJ13

Submitted by m.ruzaini.h on April 26, 2013 – 8:12 amNo Comment

Salam semua,

ada rumah double storey (dua tingkat) teres untuk dijual dengan hanya yang murah…

intermediate unit di USJ UEP subang jaya selangor…

telah melalui pengubahsuaian (fully renovated)

ada build in kitchen cabinat

prime location,

berhampiran dengan station MRT (future)

asking price hanyalah RM660,000 dan boleh dirunding (nego)

kepada serius buyer boleh hubungi Ruzanna (01111188890)

agent tidak dialu2 kan

sebelum tu, jom layan gambar dibawah:-

IMG-20130425-WA0008

IMG-20130425-WA0009

IMG-20130425-WA0010

IMG-20130425-WA0011

IMG-20130425-WA0012

IMG-20130425-WA0013

IMG-20130425-WA0016

IMG-20130425-WA0017

Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.