Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Hartanah / Property

Rumah lelong bulan april 2013 – menang sebiji, kalah sebijik

Submitted by m.ruzaini.h on April 23, 2013 – 10:35 am4 Comments

Salam,

last week and this week aku pergi untuk bid 2 biji rumah.. 1 menang, 1 lagi kalah… yang menang tu rumah dekat puchong dan yang kalah tu dekat kajang utama…

dua2 unit ni last price naik 20k dari harga asal.. gilos la..

unit  puchong yang aku menang ni unit kosong.. so memang aku pecah kan terus dan repair untuk aku buat sewa..

aku dah survey kadar sewa dekat sini.. boleh dapat dalam 600-750… ok la tu..

hehehe

ape2 pun.. pengalaman yg aku perolehi dalam lelong ni (masih setahun jagung) adalah letak limit bid dan juga check MV..

kalau tak.. naya je…

syukur alhamdullilah coz pakcik menang moto.. hahaha

:)

Ruzaini

20130420_101446

20130420_101507

20130420_10152220130420_101533

cantik tak warna dinding yg aku br cat ni.. hahahaha

2013-04-20 18.13.00

Random Posts

4 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.