Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Jamuan raya MSCL di, Cardigan Community Centre

Submitted by zaini_uitm82 on October 18, 2008 – 2:03 pmOne Comment

Title: Majlis Hari Raya dan Sambutan Pelajar Baru

Date: Saturday October 18, 2008
Time: 11:00 am – 3:00 pm
Location: Cardigan Community Centre
Street: Cardigan Community Centre, 145-149 Cardigan Road,
City State Zip: Leeds, LS6 1LJ

gambar mencerita kan seribu cerita.. dari gambar2 yang aku post dalam blog ini mempunyai ceritanya sendiri.. cerita yg kita akan kenang sepanjang hidup kita.. aku berharap… cerita melalui gambar yg aku ingin sampaikan.. memberi kenangan yang berharaga buat semua.. selamat hari raya.. maaf zahir dan batin.


Related Post

One Comment »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.