Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Aper yang telah berlaku ni ?????

Submitted by m.ruzaini.h on July 31, 2012 – 5:31 amNo Comment

salam,

sepanjang aku memiliki blog perjalananku.com ni, aku akan sentiasa monitor bilangan visitor yang melaway blog aku ni.. blog aku ni bayak focus tentang kewangan dan juga mengenai diri aku sendiri.. so takder la cerita pasal gosip dan politik sangat..

akan tetapi visitor ke blog aku pada ahad lepas (29 julai 2012) jatuh dengan mendadak.. ini adalah first time perkara ini berlaku.. adakah sebab blog ini dah takder orang nak melawat.. tp mungkin system down pada hari ahad tu.. tp tak kesah la.. aku tulis blog ni pun sebab suka-suka dan nak share dengan semua terutamanya pasal kewangan… yang penting semua post aku still ada.. dan takder yang hilang..

sekian

Ruzaini

statistik

Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.