Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Pelaburan / investment, Pengurusan Kewangan

Redeem lagi (31 july 2012)

Submitted by m.ruzaini.h on July 31, 2012 – 3:17 amNo Comment

Salam,

sempena bulan puasa yang mulia ini, aku mengucapkan selamat berpuasa semua, dan untuk raya yang bakal menghampiri, aku sekali lagi telah mereedemkan diriku dengan bonus points dari kredit kad CIMB..

kali ini aku telah perolehi RM125 cash back.. tp kalau compare dengan kredit kad maybank petronas aku, CIMB punyo point dapat sikit walaupun aku dah spend banyak… nanti kene review card mana yang aku apply untuk maximumkan penggunaan…

dengan Rm125 ni, boleh la isi minyak untuk beraya di kampung.. horeey.. :)

kepada sesiapa yang memiliki CC CIMB anda boleh redeem bonus point anda secara online

di https://www.cimbbank.com.my/index.php?ch=cb_rwd&tpt=cimb_bank&uc=1

sekian,

cimb claim

Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.