Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 14 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini dalam bidang control …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Hartanah / Property

Kisah perjalananku yang baru bermula didalam pelaburan hartanah / property ini… bermula pada tahun 2012.. focus kepada positif cash flow berbanding dengan kaedah flipping..

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Perjalanan PHD ku

Perjalanan PHD ku di bumi asing Sheffield United Kingdom telah bermula.

RnR Kitchen

RnR kitchen adalah singkatan kepada nama kami suami isteri iaitu Ruzanna dan Ruzaini. coretan resepi dari kami dibumi asing…

Home » Pelaburan / investment, Pengurusan Kewangan

Redeem lagi (31 july 2012)

Submitted by m.ruzaini.h on July 31, 2012 – 3:17 amNo Comment

Salam,

sempena bulan puasa yang mulia ini, aku mengucapkan selamat berpuasa semua, dan untuk raya yang bakal menghampiri, aku sekali lagi telah mereedemkan diriku dengan bonus points dari kredit kad CIMB..

kali ini aku telah perolehi RM125 cash back.. tp kalau compare dengan kredit kad maybank petronas aku, CIMB punyo point dapat sikit walaupun aku dah spend banyak… nanti kene review card mana yang aku apply untuk maximumkan penggunaan…

dengan Rm125 ni, boleh la isi minyak untuk beraya di kampung.. horeey.. :)

kepada sesiapa yang memiliki CC CIMB anda boleh redeem bonus point anda secara online

di https://www.cimbbank.com.my/index.php?ch=cb_rwd&tpt=cimb_bank&uc=1

sekian,

cimb claim

Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.