Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Lain-Lain

sana sini [email protected]

Submitted by m.ruzaini.h on February 20, 2012 – 1:47 amNo Comment

salam,

kwspa semalam telah mengumumkan dividen untuk tahun 2011,kadar yang telah diumumkan ada lah sebanyak 6%.ianya adalah kadar tertinggi utuk tempoh 10 tahun.

tahun ni last tahun aku mencarum untuk potongan caruman kwsp aku coz aku dah pilih skim pencen.. and yang bestnya.. awal tahun depan aku akan mohon untuk keluar semua duit dalam acc 1&2. hopefully leh dpt banyak lepas gov ambil balik duit caruman yang gov buat sepanjang aku kerja gov.. duit time aku kerja kilanb duku, semua tu aku akan  dapat semua.. yahooo




Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.