Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Pengembaraan, cerita aku

planning jalan2 makan angin untuk tahun 2012

Submitted by m.ruzaini.h on February 16, 2012 – 3:55 amNo Comment

Salam,

semalam start promotion dari air asia.. then aku dgn gatal tangannya telah membooking tiket ke korea pada musim sejuk tahun depan(2013).. aku booking untuk 4 org.. wife aku,kawan and wife dia.. sorang tiket dalam RM500++ return.. nak gamble atau nak ambil guide itu tak pasti lagi, coz itu next year punya trip..

untuk trip tahun ni.. list dia macam ni and offcoz g dgn my beloved wife puan nana.. :)

  1. PD :-confirm  3/3
  2. trip to krabi :- confirm (6-9/3)
  3. Trip to medan:- confirm (18-21/9)
  4. redang:- bulan [email protected]
  5. cameron highland :- bulan 5

banyak tul aku nak jalan2 tahun ni.. perabih duit… aku kurang suka shopping.. tapi aku suka travel makan angin.. jalan2 cari makan.. syok.. by the way.. trip aku tahun ni ada trip eksklusif, and ada trip budget..

kalau ada masa aku akan update trip aku ni nanti

TQ

Ruzaini

Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.