Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Lain-Lain

charge card ar rahji

Submitted by m.ruzaini.h on February 3, 2012 – 10:39 amOne Comment

salam,

Entry kali ini aku nak cerita pasal charge card ar rahji.. Rasanya kad ni yg aku rasa paling islamic… Tp nak apply punya la payah.. Aku mula try apply dekat cawangan melaka.. Tp belum aper2 dah reject.. Katanya kene minimum gaji pokok sebanyak rm5k.. Itu baru untuk kad klasik.. Kerek tul.. Yg peliknya.. Dlm web site katanya minimum income adalah rm3k… Aku ni br je keje gov.. Gaji basic memang la rendah.. Tp elaun byk..

Oleh kerana aku tahu kelebihan kad ink.. Hari ni lepas jumaat aku terus pergi ar rahji cawangan kelana jaya.. Sembang dgn office tu.. Katanya min untuk apply card kene rm3.5k.. Aduh.. Lain lak..oleh kerana aku ada kad kredit lain yg lebih dr dr 4k limit.. Maka aku dpt untuk apply… Hopefully dpt la… Klu dpt aku nk mintak bini aku buat lak… Heheheheh..

Tunggu jer la ek.. Nanti aku update.. Lepas tu br leh story teknik guna cc arrahji ni.. See ya..

Salam
Ruzaini




Random Posts

One Comment »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.