Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

gajet baruku

Submitted by m.ruzaini.h on February 1, 2012 – 3:59 pmNo Comment

salam,

Sabtu lepas aku br angkat samsung tab 10.1.. Dah lama aku mengidam benda ni.. Aku last sekali ambil yang ori.. Tak mo ambil yang ap.. Leceh ap ni..waranty takder…

Kenaper aku beli tab ni.. Satu sebab rasa cool jer bawak tab ni jalan2.. Hahahahaha… Aper2 pun ianya memudahkan aku surf net.. Maleh nak on laptop yang gedabak besar… Yang lecehnya tab ni dia pakai android.. Kalau pakai windows macam nokia baru tu aku rasa lagi best kot.. Bior la.. Dah beli.. Layan jer.. Ops.. Luper lak.. Oleh kerana aku dapat awek baru tab ni.. So utk wife aku.. Jom kita shopping ur hand bag pulak… :-)

Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.