Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Jemputan Kemajlis Perkahwinan. 26/11/2011

Submitted by m.ruzaini.h on November 4, 2011 – 4:36 am7 Comments

Salam semua,

disini saya ingin menjemput semua kawan blogger yang mengenali diri saya ini ke majlis perkahwinan saya

pada 26/11/2011

di lot 9A, jalan bistari 1, kampung seri aman, puchong

majlis akan bermula dari jam 11 pagi hingga selesai semua..

disini saya sertakan map untuk ke rumah saya.

map online

iklan:-



Random Posts

7 Comments »

  • mohd says:

    salam..saya nak tanya…mahu x order one drop perfume untuk dijadikan hantaran untuk majlis perkahwinan nanti…kalau berminat sms/call 0136615160

  • m.ruzaini.h says:

    salam, maaf, coz saya dah beli semua door gift saya.. anyway.. thanks :)

  • kawan~ says:

    tahniah dan selamat pengantin baru.
    Semoga berkekalan ke anak cucu..
    Dimurahkan rezeki..
    diPanjang umur..

    amin.

  • m.ruzaini.h says:

    thanks :)

  • Yuni says:

    Tahniah dan Selamat Pengantin Baru,
    Walaupun agak terlewat untuk ucapkan tapi rasanya masih belum terlambat kan..
    Semoga dimurahkan rezeki dan bahagia dunia dan akhirat…
    Walaupun bertambahnya tanggungjawab tidak akan menghentikan penulisan dalam blog…

  • kawan says:

    bertambah sudah tanggungjawab awak.
    lihat ke belakang, pastikan tanggungjawab awak dibereskan. :)

  • m.ruzaini.h says:

    to kawan & yuni :- thanks.. insyallah saya akan laksanakan tanggungjawab saya dan juga akan sumbang apa yang saya tahu didalam penulisan di blog ini.. :)

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.