Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Pengurusan Kewangan

maybank offer balance transfer 0% interest untuk 12 bulan sehingga 31 disember 2011

Submitted by m.ruzaini.h on October 24, 2011 – 1:54 amNo Comment

salam,
kad kredit boleh jd berguna kalau kita tahu untuk guna, tp klu salah guna, alamatnya.. terperangkap didalam hutang.. contoh kebaikan CC adalah balance transfer, entah kenapa, banyak pulak bank yang buat promosi 0% balance transfer.. confirm la bank takkan untung, itu jika kita bayar on time, tp klu kita tak bayar on time, sendiri mau ingat la yer..

aku banyak guna facilities balance transfer ni, beli barang2, then buat balance trasnfer.. dari bayar one lumpsum, baik aku bayar sikit2 setiap bulan.. takder interest aper pun.. duit yang ada ni baik aku masuk dalam ASB ker.. beli saham ker..

apa2 pun, grab jer peluang yang ada ni.. coz promotion maybank ni sampai hujung tahun ni jer..

maklumat lanjut ;->>>> link

maybank-balance-transfer

iklan:-



Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.