Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Herblife project

Submitted by m.ruzaini.h on September 12, 2011 – 1:48 pm4 Comments

Salam,

mula2 ingat taknak beli apa2 product kurus ni.. tp bila difikirkan, apa salah kalau cubakan.. so aku dah beli set herblife (formula 1,3 and mix tea).

nak try guna.. esok br start penggunaan herblife ni…

berat sekarang = 79kg (naik 1kg sebab penangan open house.. huhuhuh)

breakfast:- 2 sudu choc + 1 sudu protein+ 400 ml air

Lunch:- makan macam biasa, tp kurang kan nasi and kurangkan makan benda berminyak

dinner:- 2 sudu choc + 1 sudu protein+ 400 ml air

mix tea:- 2 liter sehari

air kosong:- 1 liter..

hopefully leh ada hasil dalam seminggu ni… tunggu dan lihat..

sekian
iklan:-



Random Posts

4 Comments »

  • firdaus says:

    salam,

    Insyaallah berjaya..ssb sy da try from 120 kg..skang dh 74kg…

  • masyziyati says:

    salam.. menurut kakak saya yg kerja sbg jururawat mengatakan yg kawan dia guna herbalife n now ada simpton cancer..

  • m.ruzaini.h says:

    yer ker.. first time dengar ni..

  • mukaram says:

    salam bro, klu bro google pasal herbalife byk cerita kurang enak kat google.. tapi terpulang masing2la.. aku tidak berniat memburukan mana2 prduct…

    just nk share pengalaman aku 130kg, now 95kg dlm masa 8bulan.. aku tak ambil apa2 product, cuma jaga kalori and senaman.. honestly, tiada apa2 product.. diet is about your lifestyle dan perlukan usaha berterusan.. bolehje sharing bersama

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.