Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Selamat hari raya semua (2011)

Submitted by m.ruzaini.h on August 26, 2011 – 3:54 amNo Comment

salam,

selamat hari raya saya ucapkan kepada semua yang beragama islam, semoga puasa tahun ni cukup dan diberkati… insyallah.. lagi 4 hari lagi nak raya.. aku pun nak raya gak.. hari ni last dah di ofis bfore cuti seminggu di kuala muda kedah.. seperti biasa, aku and family akan bergerak pada malam raya kekedah.. dalam jam 10 mlm.. gerak lewat sikit untuk elakkan kesesakan..

apa2 pun.. raya kali ini raya terakhir aku sebagai org bujang.. insyallah :)

sekali lagi, selamat hari raya. and hati2 dijalan raya..

sekian

Ruzaini :)
iklan:-



Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.