Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Pelaburan / investment, Pengurusan Kewangan, cerita aku

Perang hartanah

Submitted by m.ruzaini.h on July 30, 2011 – 1:24 pmNo Comment

salam,

Td aku pergi seminar thriller hartanah DSR (dr Shah Razali – guru hartanah) dekat puchong dari kul 10 sampai kul 2.. tp aku tak stay sampai abis coz ada hal sikit…. so agak menarik talk yang diberikan oleh beliau dan juga dari pencaramah jemputan dr badrul..

Dr badrul punya sesi (1 jam 30 min) best, dia banyak share pengalaman beliau tentang hartanah ni.. sekarang pasif income dari hartanah ni yang beliau dapat boleh dikatakan amat lumayan.. mana tak nya.. duduk rumah lebih satu juta.. tapi umur baru 37.. muda seh.. aku dah nak 30 ni, sebijik rumah pun takder..

untuk sesi sifu DSR.. beliau banyak share ilmu tentang hartanah ni..contohnya tentang apa yang perlu kita buat kalau nak jd pelabur hartanah secara ringkas.. coz kalau nak details.. kene jd students beliau.. personal coaching.. aku ingat nak join la.. cost dalam 5k untuk 8 sesi.. banyak kan.. tp duit boleh dicarikan.. ilmu yang dapat boleh diperkembangkan.. ni antara service yang beliau offer.. just click jer..

  1. propertycombat:- CLICK
  2. personal coaching :- —-> CLICK (ni yang aku nak join.. jom join..)
  3. thriller hartanah :—–> click (yang ni aku dah pergi td 30/7/2011)
  4. ebook tip hartanah :—-> Click ( ni aku dah ada)

sampai disini sajer la.. nanti klu ada apa2.. aku update kemudian.. :) selamat berpuasa isnin ni.. jgn tak pose lak ek..

salam

Ruzaini

30/7/2011

hartanah-online



iklan:-



Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.