Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Cash Flow 101 & 202

Submitted by m.ruzaini.h on July 18, 2011 – 8:46 amNo Comment

Salam,

Hari ni aku baru terima CD untuk game Cash Flow 101 & 202 dari robert kiyosaki, best gak game ni.. kalau korang main game ni.. korang akan belajar tentang liabiliti, cash flow (+ve , -ve), income, expenses, option, buy sell.. dan sebagainya..

Korang boleh tgk yuotube pasal game  cash flow 101 & 202 ni. cash flow

and klu saper2 nak beli CD ni.. just bg tau aku di zaini_uitm82 at yahoo.co.uk

tp salinan jer la.. ori mahal.. just email untuk tahu harga..

TQ
iklan:-



Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.