Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Perjalanan ke UTARA

Submitted by m.ruzaini.h on July 7, 2011 – 2:21 pmNo Comment

Salam,

aku sekarang berada di sungai petani.. ada tugas rasmi yang perlu dijalankan.. tugas aku kali ini adalah melawat students utem yang praktikal di kulim and juga sungai petani..

antara kilang/syarikat yang aku kene lawat adalah FUJI electric, celestica, honda hicom, donghwa MDF and alpha precision. so, aku pergi sini hari selasa, and balik hari jumaat.. so 3 malam aku disini.. aku duduk di hotel park avenue sungai petani.. harga satu bilik standard lebih kurang RM155.. tapi aku kata aku kerja gov.. dapat la rate RM135 termasuk breakfast.. tapi breakfast dia tak berpa menarik coz tak banyak pilihan..

berkenaan dengan lawatan ni.. so far so good.. ada yang perform.. and ada yang tak perform.. biasak la.. banyak ragam….

so, td lepas aku melawat students.. aku pergi jalan ke pantai merdeka and pulau sayak.. lama seh tak g sana.. so, jom tengok gambar yang aku ambil dekat bawah ni.. gambar akan mencerita segalanya.. :)

hopefully sok tak jem.. pasal bersih.. semua terpalit kekotorannya.. :)


iklan:-



Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.