Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

pre wedding Ruzaini & Ruzanna

Submitted by m.ruzaini.h on June 19, 2011 – 12:31 pmNo Comment

Salam,

asik cerita pasal financial jer.. apa kata aku cerita pasal diri aku lak..

aku ni sekarnag ni bujang.. tapi bulan 11 ni aku akan kawen( horeeeee) insyallah.. so.. aku dengan nana dah tempah awal2 photographer untuk kenduri kawen belah perempuan dan lelaki, add on sekali pre wedding..

harga boleh tahan la… aku tak kesah sgt pasal harga ni.. yang penting kepuasan dan juga kualiti hasil kerja..

aku tempah pakej dari KRULMATRIK di pameran pengantin di stadium melawati shah alam awal tahun ni.. apa yang aku tertarik dengan krulmatrik ni.. hasil kerja diaorang (diaorang ada tunjuk sampel gambar yang diambil)

ni website rasmi depa —–>http://www.krulmatric.com/

hopefully photographer depa sempoi and idea yang best..

actually aku nak buat thema “urban & nature”.. and dalam tu ada cerita tentang pertemuan, perbezaan,percintaan, kebahagiaan, kegembiraan dalam satu perjalanan.. ewah2.. macam title blog aku jer..

aku takder la idea sgt nak buat macammaner.. tp semalam, aku dgn nana g putrajaya.. satu hari ronda2 kawasan situ.. lawa seh.. ada hutan.. tasik… pantai buatan… pastu ada shopping complex… alamanda.. ambil gambar dalam shoping complex pun ok.. best gak..

apa2 pun.. tunggu.. nanti lepas sesi pre wedding ni aku akan bg comment… :)

salam :)

Ruzaini

19/6/2011
iklan:-



Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.