Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Azamku untuk tahun 2011

Submitted by m.ruzaini.h on December 23, 2010 – 4:41 am2 Comments

Salam,

aku macam tak sangka,da 1 tahun aku bekerja di Utem ni sebagai pendidik.. masa amat cepat berlalu.. apa2 pun, untukt ahun yg akan datang ni, aku nak buat azam yang mampu aku capai, insyallah..

apa yer aku nak capai…hurmmmmm..

  1. mula2 mesti la nak tunang (1/1/2011) <——–tinggal 1 minggu jer lagi..
  2. Kalau dah tunang, mesti la nak kawen kan.. (11/11/2011 – akad nikah) <——nanti jemput la datang yer..
  3. Beli rumah ( bunglow atau semi-d).. <—–rumah kat melaka ni agak murah la..
  4. beli kereta <—– yang ni bergantung kepada keadaan.. lagi pun my sweet BGR masih elok and lancar digunakan..
  5. investment return — 10% (gold,ASB,AHB)
  6. tamatkan 4 modul CFP(certified financial planner) di KDU ( cost RM5k)

itu saja la kot apa yg aku nak capai untuk tahun 2011.. apa2 pun.. setiap yang kita rancang tu tak semestinya akan tercapai.. yang penting kita berusaha untuk mencapainya.. kadang2 kegagalan akan bawa kita lebih tinggi dari apa yang kita impikan..

sekian

ruzaini

azam 2011

Random Posts

2 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.