Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Lain-Lain

Printer baru ku….. hehehehe

Submitted by zaini_uitm82 on October 10, 2008 – 6:00 pm2 Comments

salam.. Dunia jam sepuluh.. hari ini dalam sejarah.. wakakaka…
aku dapat printer baru hari ni.. first time beli barang guna online.. 1 hari jer.. pastu sampai kat umah… aku beli printer laser samsung ML-2240.. harga.. lebih kurang 45 pound campur transportation… kira ok la kot.. lagi pun.. aku perlu printer ni.. untuk cetak duit… wakakaka.. maner ada la.. untuk cetak kerja2 aku… aper pun.. take a look my brand new printer.. hehehe

Random Posts

2 Comments »

  • Amzar says:

    Nak tanya, di mana beli printer ni? Please email me utk bg jawapan. Thank bro

  • m.ruzaini.h says:

    salam amzar,

    saya beli online printer ni.. ebay rasanya.. mungkin ebuyer.com.. luper la.. tp byk jer ada dekat online.. dalam 30-50 pound untuk laser jet printer(mono)..

    tq

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.