Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Amanah Saham Bumiputra & ASNB, Pengurusan Kewangan

perjalananku dalam melaksanakan OD/ASB – part #3

Submitted by m.ruzaini.h on July 10, 2010 – 6:09 amNo Comment

Salam,

Hari ni aku happy bcoz CIMB dah masukkan duit ODASB aku.. rasanya lebih kurang 2 minggu la ambil masa untuk process.. cepat sungguh.. tu yang best.. walaupun sekarang PNB tak benarkan permohonan ODASB untuk pemohon individu.. tapi aku bersyukur aku sempat buat ODASB ni walaupun pada detik2 terakhir..

so, matlamat aku nak maksimum kan simpanan bulanan aku, dan mengawal perbelanjaan aku..

so, bulan ni bermula lah langkah aku menggunakan tool ODASB ni didalam perancangan kewangan aku..

sekian

ASBOD

Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.